5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yan yana sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Projelerin yangın ve evgin durumlarda korunması ile müntesip hazırlanan yönetmelikte Yangın Bapsı Özellikleri bütün detaylarıyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Tamlanan bu hin dilimleri bir bapnın yangına ne denli müddet dayanacağını dışa vurum etmektedir. Fakat bu mevzuda tetik tutulmak gerekir. Çünkü 90 dakika yangına dayanıklı olması müstelzim bir kapının 30 an de dayanmadığı henüz önce meydana getirilen testlerde doğrulanmıştır.

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 makule sessiz kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların bile monte olması gülmeyen nakliye avantajları esenlamaktadır.

Yangın Kapısı Ne Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın veya müstacel bir durumda insanoğluın yavaş bir itmesi ile içeriden hariçya namuslu açılmaktadır.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Kullanım düzı vâsilemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı lakinçlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı umumiyetle 60 zaman, B dershaneı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu sebeple yapı ortamında rastgele bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim kapılar, çatı ile dış mekanı muteber şekilde birbirinden ayırmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden yapılan tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Daha detaylı ele allıkındığında yangın bapsı özellikleri arasında;

Bununla beraberinde yangın Yangın Kapısı merdivenlerinin bir kanatının vazıh olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali ağırbaşlı oranda düşmektedir.

Yangın Bapsı Kilidi kapının hudayinabit kapanması ile alay malay devreye giren, ısı ve tütünın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı kesifı iyiceya kapanmaktadır.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bu nedenle daha ali bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında sıyanet katkısızlamaz yangın kapısı ve bu nedenle henüz sakıt bir fiyata sahiptir.

Bu nedenle elan erdemli bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page